T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AMASYA / MERZİFON - Merzifon Şehit Dursun Özsaraç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Merzifon Şehit Dursun Özsaraç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Bahçelievler Mahallesi Şehit Hasan Demir Sokak No2 MERZİFON/AMASYA
Vizyon
Biz Şehit Dursun Özsaraç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak; Araştırma ve uygulama ağırlıklı bir okul modelini benimseyen, çağın gerektirdiği bilim ve teknolojinin toplumsal refaha dönüşmesine öncülük eden, uluslar arası standartları yakalamış tanınan ve tercih edilen öğretim kurumu olmaktır.
Misyon
Biz Şehit Dursun Özsaraç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak; Öğrencilerimizin; girişimcilik ruhu ile mesleğini kendine yaşam tarzı olarak seçen, küresel düşünebilen, soran sorgulayan, bilgiyi üreten, bilgiye ulaşabilen, ve yeni teknolojileri, kaynakları etkili ve verimli olarak kullanabilen, fiziki ve ruhi açıdan sağlam karakterli, sevgi hoşgörü ve dürüstlük parolası etrafında Atatürkçü düşünceyi kendisine rehber edinen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk Milletini yücelten milli ve manevi değerlere bağlı, kendisine güvenen, çevresine güven veren,toplumun sağlık düzeyi ve yaşam kalitesini arttırmak için kişisel ve mesleki gelişimine önem veren, hizmet verdiği birey, aile, toplumun değerleri ve gereksinimlerine duyarlı nitelikli birer insan olarak yetişmelerini, hayata ve yüksek öğretime atılmalarını sağlamaktır.
08.15 - 12.15 / 13.15 - 17:10
Ulaşım
MERZİFON DEVLET HASTANESİ YAKININDADIR. ŞEHİRİÇİ DOLMUŞ HATTI İLE ULAŞIM SAĞLANABİLİR.
BAHÇELİEVLER MAH.ŞEHİT HASAN DEMİR SOKAK NO:2 MERZİFON/AMASYA
İL MERKEZİNE 45 KM MESAFEDE, İLÇE MERKEZİNE 2 KM.UZAKLIK MESAFESİNDEDİR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
2022 EYLÜL AYINDA ORTAOKUL BAŞARI PUANINA GÖRE DİPLOMA NOTU EN DÜŞÜK(TABAN) 80,5621 ,EN YÜKSEK (TAVAN) 92,5389 ARASINDA ÖĞRENCİ ALINMIŞTIR.
Diğer Hususlar
9.SINIF: SAĞLIK HİZMETLERİ ALANI 10-11-12.SINIF: HEMŞİRE YARDIMCILIĞI DALI EBE YARDIMCILIĞI DALI SAĞLIK BAKIM TEKNİSYENLİĞİ DALI